PEDICURE

Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie

Voordat we starten met een behandeling, krijg je altijd eerst een intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt een behandelplan opgesteld, specifiek afgestemd op jouw huid.

Verwen je voeten met een pedicurebehandeling!

Bij ons kun je terecht voor diverse voetproblemen, cosmetische voetverzorging en meer.

Een pedicure behandeling bestaat uit:

  • Nagels knippen
  • Nagelomgeving reinigen
  • Nagels polijsten
  • Eelt verwijderen
  • Eventuele likdoorns en/of ingegroeide nagels verwijderen
  • Voeten incrèmen

Wij behandelen ook kalknagels via lasertherapie. Vraag ons gerust om meer informatie.
Het komt helaas steeds vaker voor: suikerziekte. Voor mensen met suikerziekte is het erg belangrijk om de voeten regelmatig door een pedicure te laten behandelen. Zo voorkom je problemen zoals eelt of nagelafwijkingen. Bij diabetes patiënten ontstaan gemakkelijk wondjes, die door een verminderde bloedsomloop en verminderd gevoel in de voeten moeilijk genezen. Wij kennen de risico’s en helpen je daarmee. Je krijgt advies over dagelijkse voetverzorging en tips waar je op kunt letten bij het kopen van nieuwe schoenen.

Diabetes patiënten kunnen in aanmerking komen voor vergoeding van pedicure behandelingen bij hun zorgverzekering. Meer informatie? Vraag ons gerust!
Een medisch pedicure mag naast diabetische en reumatische voet alle soorten risicovoeten behandelen. De zogenaamde risicovoeten kunnen onder andere ontstaan zijn door gevolgen van diabetes, reuma, hart- en vaatziektes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. De medisch pedicure is speciaal opgeleid voor de behandeling van deze doelgroepen en heeft de beschikking over specialistische technieken zoals anti-druktechnieken doormiddel van vilt, nagelregulatie doormiddel van het plaatsen van nagelbeugels, nagelreparatie en ortheses plaatsen.