OVER ONS

Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie


 

Loes Houben-Janssen

Schoonheidsspecialiste, pedicuren (diabetici aantekening), huid- en oedeemtherapeute

077 - 465 07 16


Loes Janssen is geboren en getogen in Maasbree. In 2007 rondde ze haar studie Huidtherapie af aan de Hogeschool Utrecht. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij een schoonheidskliniek, startte zij in 2010 haar eigen praktijk voor huid- en oedeemtherapie: Gaaf.

Naast schoonheidsbehandelingen, kun je hier ook terecht voor medische huidbehandelingen en pedicure. Ze is dus méér dan de beautysalon om de hoek! Gezondheid en schoonheid komen hier bij elkaar. We staan voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering. We nodigen je uit om het zelf te komen ervaren!


Anne-Marie
Kort

Praktijk ondersteunster


Anne-Marie
Lemmen

Huid- oedeemtherapeute


Jill
Coenen

Schoonheidsspecialiste en pedicure


KWALITEIT

Kwaliteit en specialisme voor uw huid

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van alle processen binnen Huidkliniek Gaaf is een continu proces. Wij bieden u de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer.


Onze behandelkamers zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogst benodigde normen. Interne en externe audits vormen de basis tot het handhaven en verbeteren van de kwaliteit op alle afdelingen. De processen voorlichting, behandeling en nazorg worden op deze wijze gemonitord.

KWALITEIT

In onze praktijk wordt gewerkt met de producten van:

ZO Skin Health

ZO Skin Health is de krachtige productlijn van Dr. Zein Obagi. De producten uit deze lijn zijn geschikt om beschadigde huiden door zon, veroudering, acne, rosacea en melasma te behandelen. De producten bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten, zoals retinol, glycolzuur, salicylzuur, melkzuur en belangrijke peptiden en anti-oxidanten.

Uiteraard zijn deze producten ook uitermate geschikt voor de gezonde huid.

Colorescience

De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt de huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Het is make-up in zijn meest zuivere vorm en daardoor ideaal voor een gevoelige huid.