HUIDVERBETERING

Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie

Voor huid verbeterende behandelingen bent u bij Gaaf aan het juiste adres. Onze huidtherapeutes en schoonheidsspecialisten zullen ervoor zorgen dat u een behandeling op maat krijgt! Er wordt een specifiek behandelplan opgesteld en thuisproducten geadviseerd om de behandeling te ondersteunen.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren en het bindweefsel te stimuleren. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit crèmes die u gebruikt. Deze behandeling is uitermate geschikt bij anti-aging, littekenbehandeling en bestrijding van cellulitis. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in kuren van 6 tot 12 behandelingen.

RESULTATEN

  • Vermindering van rimpels en littekens;
  • Bevordering van cel-vernieuwing;
  • Versteviging van bindweefsel;
  • Verbetering van de huidconditie;
  • Reductie van stress;
  • Opnameverbetering van werkstoffen;
  • Verbetering van de huidstructuur;
  • Stimulering van de huiddoorbloeding.

Chemische peeling

Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen daar nog een schepje bovenop. De huid die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Door middel van een oppervlakkige peeling zoals salicylzuur of glycolzuur kunnen we op een veilige manier de laag met beschadigde huidcellen verwijderen, waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt.

Wij bieden deze behandelingen aan in kuurverband, maar een enkele behandeling is ook effectief als opfrisbehandeling. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Clearlift therapie

Door middel van warmte maakt het laserlicht van de Clearlift laser microperforaties in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van fibroblasten gestimuleerd. Een fibroblast is de belangrijkste cel van het bindweefsel. Omdat er meer fibroblasten in de huid worden gestimuleerd, wordt er hierdoor meer collageen aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes vervagen en de huid er strakker uitziet..