LASERTHERAPIE

Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie

Voordat we starten met een behandeling, krijg je altijd eerst een intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt een behandelplan opgesteld, specifiek afgestemd op jouw huid.

Tatoeage verwijdering

Het komt vaker voor dan je denkt: je vindt je tatoeage niet meer mooi. En het liefst wil je er vanaf. Dat kan via lasertechniek! Bij Gaaf zijn we gespecialiseerd in verwijdering van tatoeages, via onze lasertechniek; de Q-switched Nd-Yag van de Harmony XL. Met dit veilige, (FDA approved) sterke lasersysteem wordt de donkere tatoeage inkt, met name de kleuren zwart, blauw en groen effectief behandeld.


Het plaatsen van een tatoeage is vaak een emotionele keuze. Als je er achteraf spijt van hebt, kan dit tot vervelende situaties leiden. Gelukkig is het verwijderen van een tatoeage tegenwoordig eenvoudig en effectief. We gebruiken hiervoor een speciaal ontworpen laser. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte en kleur. Daarna is de tatoeage in bijna alle gevallen permanent verdwenen.


Meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan contact met ons op. We leggen je haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat.

Acne

Puistjes, oftewel acne: iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Gaaf is niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van actieve acne (wanneer de puistjes in volle hevigheid aanwezig zijn), maar ook in het behandelen van littekens die kunnen achterblijven als de puistjes verdwenen zijn.

We bieden verschillende oplossingen voor behandeling. Ook krijg je deskundig advies over producten en medicijnen die voor jouw huid van toepassing zijn.

Ongewenste haargroei

Hoe vervelend: ongewenste haargroei. Bij zowel vrouwen als mannen komt het voor. Bij vrouwen gaat het vaak om haargroei op het gezicht, onder de oksels, bij de bikinilijn en op de benen, bij mannen om overtollige haargroei op borst en rug. Met laserontharing kunnen we de haartjes langdurig tot permanent verwijderen. Maar ontharen kan ook door elektrische epilatie: een duurzame maar arbeidsintensieve methode om haren die weinig tot geen pigment bevatten te verwijderen. In tegenstelling tot laserontharing, wordt bij elektrisch ontharen ieder haartje afzonderlijk behandeld.

Gefractioneerde lasertherapie

Door deze lasertechniek wordt de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 1mm diepte geheel vernieuwd. Als reactie hierop vormt de huid nieuw collageen waardoor deze dikker, soepler en gladder wordt. Het resultaat zal een egalere huid met een verbeterde kwaliteit zijn. Deze methode kan op elk gebied van het lichaam worden toegepast. Afhankelijk van de huid zijn doorgaans meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt af van de wensen en huidkwaliteit.

Littekens

Door verschillende oorzaken kan je huid littekens oplopen. Dit kunnen verkleurde, verkleefde en/of verdikte afwijkingen zijn. Via speciale massage technieken kan een huidtherapeut de doorbloeding verbeteren en de huid weer oppervlakkiger en soepeler maken. Ook kunnen we gebruik maken van verschillende producten zoals siliconenpleisters of lymftape. Hierdoor vervaagt het litteken en geeft het minder jeuk en irritaties.