SCHOONHEID

Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie

Voordat we starten met een behandeling, krijg je altijd eerst een intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt een behandelplan opgesteld, specifiek afgestemd op jouw huid.

De gezichtsbehandeling is een behandeling van 90 minuten.

Hierbij wordt er gewerkt met de producten van ZO Skin Health.

De behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, verwijdering van onzuiverheden, ontspannende massage, masker, oogverzorging & dag- of nachtverzorging.

De behandeling wordt afgestemd op je huidtype.

Het is altijd mogelijk om deelbehandelingen (harsen en/of verven) toe te voegen aan een gezichtsbehandeling.
Diep reinigende gezichtsbehandeling.

De huid wordt op zachte wijze ontdaan van dode huidcellen. De huid krijgt haar natuurlijke glans terug.

Eventuele onzuiverheden worden verwijderd.

Afsluitend een masker aangepast op het huidtype.
Ook kun je bij ons terecht voor losse behandelingen.

Hieronder vind je een overzicht van onze deelbehandelingen.

  • Epileren
  • Verven wimpers en/of wenkbrauwen
  • Harsen bovenlip, kin of gelaat
  • Harsen benen
  • Harsen bikinilijn
  • Harsen armen
  • Harsen oksels
  • Harsen rug en/of schouders
  • Harsen borst en/of buik
Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. In het zwembad, in de sauna, of je nu lacht of huilt, je make-up blijft perfect.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen of oogleden te accentueren en te corrigeren.

Met een dunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder de huid aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wordt Permanent make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Het aanbrengen is een vak apart. Bij Praktijk Gaaf werken we met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden en de pigmenten zijn kleurvast. We zijn hier uiteraard uitgebreid voor opgeleid.

Meer informatie? Vraag ons gerust.

Permanent Make-up: permanent mooi, blijvend tevreden.
Het komt vaker voor dan je denkt: je vindt je tatoeage niet meer mooi. En het liefst wil je er vanaf. Dat kan via lasertechniek! Bij Gaaf zijn we gespecialiseerd in verwijdering van tatoeages, via onze lasertechniek; de Q-switched Nd-Yag van de Harmony XL. Met dit veilige, (FDA approved) sterke lasersysteem wordt de donkere tatoeage inkt, met name de kleuren zwart, blauw en groen effectief behandeld.

Het plaatsen van een tatoeage is vaak een emotionele keuze. Als je er achteraf spijt van hebt, kan dit tot vervelende situaties leiden. Gelukkig is het verwijderen van een tatoeage tegenwoordig eenvoudig en effectief. We gebruiken hiervoor een speciaal ontworpen laser. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte en kleur. Daarna is de tatoeage in bijna alle gevallen permanent verdwenen.

Meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan contact met ons op. We leggen je haarfijn uit hoe dit in zijn werk gaat.